Pozició kereső


Az ÁllásHollandia holnap hollandiai munkalehetőségeket kínál. Az ÁllásHollandia a munkaszerződésen túl segít a nyelvtanulásban és a lakhatásban is.

Töltse fel önéletrajzát!

Én mit szeretnék, te mit nyújtasz nekem, mi mit érünk el együtt...! Töltse fel önéletrajzát, hogy Önre találhassanak!


...a részletekért olvasd el az önéletrajzi segédletet

Gasztroenterológus


Jelentkezés

(A jelentkezéshez be kell lépnie.)

FAQAz álláshirdetés részletei


Pozicíó:Gasztroenterológus
Munkaidő:teljes munkaidőben
Feladatok:A belgyógyászati osztályra keresünk két lelkes gasztroenterológust, akiet érdekel a hepatológia és/vagy az endoszkópikus vizsgálatok. A Belgyógyászat / Gasztroenterológia 13 főt foglalkoztat, köztük két gasztroenterológus belgyógyászt és két belgyógyászt akik a gasztroenterológiával foglalkoznak. A részleg akkreditált három év belgyógyászati képzést nyújt a hallgatóknak​​.
Elvárások:Aktív részvétel a képzések megszervezésében, az ápolók és orvosok részére, akik továbbképezni és specializálódni szeretnének. Folyamatos szakmai fejlődés. A pályázótól elvárják, hogy játsszon aktív szerepet a kórház napi üzleti tevékenységében.
Előnyök:
Szakmai tapasztalat:1-3 év tapasztalattal
Végzettség:
Nyelvtudás:angol
Munkavégzés helye:Netherlands,

Kit keresünk?
Aktív részvétel a képzések megszervezésében, az ápolók és orvosok részére, akik   továbbképezni és specializálódni szeretnének. Folyamatos szakmai fejlődés. A pályázótól elvárják, hogy játsszon aktív szerepet a kórház napi üzleti tevékenységében.

Mit kínálunk?
Az endoszkópiailag jól felszerelt orvos csoport a gasztroenterológiai és hepatological szolgáltatásokkal szorosan együttműködik más belgyógyászokkal és a kapcsolódó szakemberekkel, mint például a gasztroenterológiai sebészekkel és radiológusokkal. Egy ambiciózus, előretekintő osztály, amely szinte minden területen specializálódott. Jó oktatási környezet és a jó csapatmunka kollégákkal más tudományágakban. A csapat és a szakemberek szoros, baráti együttműködéssel jó eredményeket érnek el a betegek gyúgyításában.

Felvételi a belgyógyászati irányelvek gyakorlata szerint. Kiemelkedő bérezés, béren kívüli juttatások.

Hogyan lehet jelentkezni?
Regisztráljon és töltse fel önéletrajzát és kattintson a JELENTKEZEM gombra.


Jelentkezés

(A jelentkezéshez be kell lépnie.)

FAQ
Lépjen be vagy regisztráljonElfelejtette a jelszavát?

Az állásokra való jelentkezéshez regisztráció szükséges.

Hírlevél